Voita mopokortti

Tägää kaverisi Instagramissa ja anna lahjaksi mopokurssi (arvo 210€)!

Anna lahjaksi mopokortti

Joulu on pian täällä ja mikä parempi kuin antaa lahjaksi kortti vapauteen! 

Jos siis tiedät, että kaveriltasi puuttuu mopokortti käy merkitsemässä hänet mukaan kilpailuun >> https://www.instagram.com/ajokouluttajat/. Näin voit antaa joululahjan, jolla todella on käyttöä!

Arvonnan säännöt:

JÄRJESTÄJÄ
Kuopion Ajokouluttajat Oy (myöhemmin järjestäjä)
Haapaniemenkatu 18
70110 Kuopio

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien he jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.


KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika ja mahdollinen arvonta-aika on määritelty Instagram-julkaisussa.


OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua merkitsemällä kaverisi kampanjan julkaisuun Instagramissa (https://www.instagram.com/ajokouluttajat/) tai Facebookissa (https://fi-fi.facebook.com/ajokouluttajat).Vaihtoehtoisesti voi osallistua myös kirjallisesti. Lähetä omat yhteystiedot ilmoituksella osallistumisestasi ko. kilpailuun, viimeistään kaksi arkipäivää ennen kilpailun loppumista yrityksemme osoitteeseen.


PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan mopokurssi AM120 (arvo 210€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Palkinto mopokurssi järjestetään ainoastaan Kuopiossa ja ainoastaan vuoden 2020 aikana. Mopokurssin voit aloittaa 6kk ennen 15 vuotissyntymäpäivääsi. Mopokortin suoritusikä on 15 vuotta.
Voittaja arvotaan 23.12.2019.
Järjestäjä ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa sekä kommenttikentässä 24.12.2019 mennessä. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan viikon sisällä järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.
Arvontaan osallistujat vapauttavat vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjä niiden nojalla tekemiä päätöksiä.
Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.
Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.


Instagram tai Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Instagram ja Facebook kaikesta vastuusta.