Autokoulun opetus - opi ajamaan turvallisesti

Periaattemme on valmentaa sinut hyväksi kuskiksi. Kursseillamme saamilla valmiuksilla ajamisestasi tulee helppoa ja voit ajaa turvallisesti ja taloudellisesti koko pitkän ajourasi. Opetuksen teho perustuu jatkuvaan opetusmenetelmien testaamiseen ja asiakkaan yksilöllisen oppimistyylin huomioimiseen. Käytössämme oleva opetusmateriaali ohjaa kaikki kurssilaiset havannoivaan ja ennakoivaan ajotapaan.

Ammattitaitoiset opettajat

Opettajiemme tavoite on tehdä sinusta turvallinen ja vastuuntuntoinen kuljettaja. Heidän ammattitaisella opastuksellaan saat parhaan mahdollisen opin liikenteeseen. Tutustu opettajiimme täällä.

Täyden palvelun toimisto

Meillä sinusta pidetään hyvää huolta ilmoittautumisesta aina ajokortin suorittamiseen asti. Täyden palvelun toimistomme hoitaa mm. ajokorttiluvan hakemisen ja kaikki muutkin käytännön asiat puolestasi. Jos sinulla on kysyttävää voit aina kääntyä toimistomme puoleen.

Sähköinen Oppimisympäristö

Oppilaamme pääsevät hyödyntämään uusimpia työkaluja oppimisessa. Sähköinen oppimisympäristö mahdollistaa tehokkaan oppimisen. Löydät sieltä myös runsaasti harjoitteita sekä täydellisen autokoulaisen oppikirjan videoineen ja havainnollisine animaatioineen. Toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin älykännykälläkin.

Verkkotunnit

Turvallisuus- ja riskientunnistamiskoulutuksen teoriat voit käydä missä haluat. Sinun ei siis tarvitse matkustaa autokoululle suorittaaksesi pakolliset teoriatunnit (8h).

Autokoulun verkkotunnit

Ajosimulaattori

Käytämme ensimmäisenä autokouluna Kuopiossa Saksalaista Degener 360 ° SIMDRIVE –ajosimulaattoria. Lue lisää ajosimulaattorista täältä.

Ajokortin suorittaminen

Mopokortti
Kurssin voit aloittaa kun 6kk ennen kuin täytät 15 vuotta. Mopokortin suoritaaminen vaatii turvallisuuskoulutuksen suorittamista sekä teoria- että käsittelykokeen läpäisemistä.

Henkilöautokortti (B):
Kurssin suorittamisen voit aloittaa 24 kuukautta ennen kuin täytät 18 vuotta. Suoritusikä 18 vuotta. Henkilöautokortin suorittamiseen kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 kuukautta. 

Henkilöautokortin suorittaminen vaatii minimissään seuraavaa:

Turvallisuuskoulutus (4h teoriaopetusta)
Vähintään 10h ajo-opetusta
Riskientunnistamiskoulutus (4h teoriaopetusta ja 4h ajo-opetusta)
Teoria- ja ajokokeen läpäisemistä

Lisäksi: Itsenäinen teorian opiskelu kurssin aikana (Sähköinen oppimisympäristö)

Oppiminen on yksilöllistä ja yllä esitetyt määrät ovat minimi määriä. Yhdessä ajo-opettajasi kanssa voit päättää milloin olet valmis ajokokeeseen.